Ik ben (tijdelijk) gesloten, hoe geef ik dit aan?

In het beheer vind je het menu-item 'Gesloten dagen', hier vind je een overzicht van de dagen dat je wilt dat je locatie gesloten is. Klik hier op het 'plusje' rechtsboven om een dag in te voeren, eventueel kan je ook een halve dag gesloten zijn door hier ook een tijd in te vullen.

TIP! Of je op feestdagen (standaard) gesloten bent is een optie die je kunt terugvinden onder Beheer -> Afspraken en dan het potloodje rechtsboven. Deze dagen hoef je niet als gesloten dagen in te vullen. Gesloten dagen wordt vaak gebruikt voor vakanties of onderhoud aan de locatie.