Wat zijn relaties?

Wanneer je in de software een gebruiker aanmaakt kun je een 'accounttype' kiezen. Hier zijn op dit moment 2 opties, namelijk een 'huurder' en facturatie zonder reservering, oftewel een 'relatie.

Wat is het verschil?

Bij een huurder controleren we of deze een reservering, contract en factuurregel heeft. Een relatie kan je gebruiken als je slechts een factuur wilt sturen, bijvoorbeeld bij de aankoop van een gasfles of verhuisdoos, maar kan ook gebruikt worden als je naast opslagruimte bijvoorbeeld 2 parkeervakken los verhuurt aan de buren. Door deze gebruikers aan te maken als 'relatie' blijft het klantenbestand overzichtelijk en alleen gevuld met 'echte' huurders. Relaties vind je daarom ook in een los tabblad.