Hoe koppel ik een betaalprovider aan 1Stalling (Mollie)?

Wanneer je online betalingen wilt ontvangen (zoals iDEAL en automatische incasso's) is de eerste stap het aanmaken van een eigen Mollie account? In onderstaand artikel lees je hoe dit kan.

https://help.mollie.com/hc/nl/articles/210709969

Mollie koppelen aan de software

Ga vervolgens naar 'Beheer -> Integraties', klik op Mollie en log in met je inloggegevens.

Gewenste betaalmethodes instellen

De laatste stap is naar Beheer -> Facturatie en selecteren welke betaalmethodes je wilt gebruiken.

💡 TIP: Wil je automatische incasso's gebruiken? Selecteer dan de betaalmethode 'SEPA Incasso'. Dit kan via het menu 'Betaalmethodes'.