Welke deuren e.d. zijn geschikt voor onze Cloud Connect module?

Je kunt onze Cloud Connect module om de bestaande toegangscontrole te integreren vergelijken met een GSM-module waar je telefoonnummers in kan zetten, maar dan de verbeterde en moderne variant! We hebben al roldeuren, slagbomen, hekken, slotplaten en meer geautomatiseerd.

Klanten met een reservering hebben automatisch toegang via de App, Keypad of met een Tag. Welke deuren te automatiseren zijn vertellen we je graag in dit artikel.

Hoe werkt het?

Onze Cloud Connect module geeft alleen een open-signaal, waarbij de toegang uit zichzelf (via de instellingen) weer dicht zou moeten gaan of dicht moet vallen. De Cloud Connect module heeft verder een stroom- en internetaansluiting nodig. Daarbij dient er een kabel (signaalkabel of UTP kabel) van de module naar elke toegangspoort aanwezig zijn. Op een module kunnen tot 16 deuren aangesloten worden, maar vaak zijn er niet meer dan 1-2 deuren die geautomatiseerd worden. De module dient binnen te hangen, bij voorkeur uit het zicht van de klanten. De formaten van de module zijn 19 x 15 x 8 cm.

Controleren of mijn bestaande deuren / slagboom geschikt zijn

In de handleiding van de bestaande toegang kan teruggevonden worden of de toegang een ingang heeft om de deur via een externe module te openen. Als voorbeeld zie je hieronder een systematische weergave van een unit bij een roldeur. Linksboven zie je de poort om een externe module op aan te sluiten (OPEN). Verder naar onder zie je hoe dit in de praktijk eruit kan zien. Op de tweede foto (andere deur), zie je dat altijd hetzelfde icoon gebruikt wordt. De meeste controle-units hebben een vergelijkbare indeling. Verder moet de deur/poort weer vanzelf dicht kunnen gaan met sensoren voor de beveiliging.

Wil je een loopdeur automatiseren?

Dan raden we een elektronische sluitplaat aan (arbeidsstroom) welke geïnstalleerd moet worden met voeding. Deze installatie kan het beste plaatsvinden via een lokale installateur, waarbij er rekening gehouden moet worden met links/rechtsdraaiende/vluchtdeur. Zelf zien we veel instalatierartijen werken met de volgende opties: Maasland toegangsoplossingen

Weergave sluitplaat van Maasland Groep

Wil je ook gebruik maken van een keypad of kaartlezer?

Dan dient er ook een internetkabel getrokken te worden van de Cloud Connect module (die binnen hangt) door de buitenmuur of onder de grond naar de paal waar de keypad/kaartlezen op gemonteerd kan worden. De keypad wordt dus niet aangesloten op de deur, maar systematisch is dit de weergave:

[KEYPAD] -> Internetkabel -> Cloud Connect Module -> Internetkabel -> Controle-unit Deur

Hou bij het leggen va de kabels altijd voldoende ruimte over aan beide zijdes en gebruik cat5e.

Voorbeelden van installatiepartijen.

- Binnenkort beschikbaar -

Overige informatie & Prijzen.

De meest recente informatie vind je op de volgende plekken:

Onze website - Toegangscontrole

De Brochure - Toegangscontrole

💡 Korte Samenvatting: Onze Cloud Connect module heeft stroom en internet nodig. Vervolgens moet er vanaf de module naar alle deuren een signaal- of UTP-kabel liggen. Wij geven deze deuren een open-signaal, de deur/poort/slagboom moet vervolgens vanuit zichzelf weer dicht gaan incl. sensoren voor de beveiliging.