Tip 💡 -> Check de default opties

Wanneer wij software maken proberen we dit te doen zonder onnodige complexiteit. Toch gebruikt iedereen het op zijn of haar manier, aangezien de locaties en werkwijze altijd iets van elkaar verschillen. Via de 'default-opties' bieden we diverse opties om de software aan te passen naar jouw wensen. .

Waar vind je deze instellingen?

In Beheer -> Default

Wat kan je daar aanpassen?

Formulieren: Kleine aanpassingen per formulier, zoals of een voertuig standaard op aanwezig of afwezig moet staan bij het toevoegen

Voertuig / Vaartuig templates: Als je bepaalde voertuigtypes erg vaak toevoegt kan je dit wellicht automatiseren, meer informatie lees je hier:

Voertuig / Vaartuig templates aanmaken en gebruiken