Hoe verstuur ik een nieuwsbrief?

Via de software kan je ook een nieuwbrief/mail versturen naar je klanten. Je kunt deze optie vinden via Beheer -> Nieuwsbrief. Klik hier op het 'plusje' rechtsboven om een nieuwe nieuwsbrief te maken.

❗️ BELANGRIJK: Om nieuwsbrieven te kunnen versturen moet je je domein gekoppeld hebben aan de software. Je kunt dit aanvragen via Beheer -> Integraties -> Mail

1: Titel + Tekst + Voorkeuren

Geef je bericht een titel (dit wordt het onderwerp van de mail) en schrijf het bericht. Klik vervolgens op 'Maak aan' om het bericht op te slaan. Er wordt dan nog niks verstuurd.

De nieuwsbrief inplannen

Nadat de tekst opgeslagen is kan je de mail testen (Email testen), zien wie de mail ontvangt (Verzendlijst) en de mail uiteindelijk inplannen via 'Versturen'.

💡 TIP: Voor nu kan je alleen iedereen een nieuwsbrief sturen, later komen hier meer mogelijkheden bij.

Meer informatie

Het overzicht 'Nieuwsbrieven' bestaat uit diverse filters, zodat je ingeplande en verstuurde nieuwsbrieven ook altijd nog kan terugvinden. Wanneer de nieuwsbrief verstuurd is kan je hier ook meer informatie over inzien, zoals aantal keer verstuurd en geopend.

Klik op de nieuwsbrief om meer informatie in te kunnen zien