Hoe pas ik m'n factuurinformatie aan?

In 'Beheer -> Facturatie' stel je de gegevens in de op je facturen moeten komen te staan. Waar krijgen we vaak vragen over?


Factuurnummering:

Het is goed om te weten dat er per locatie een eigen factuurreeks wordt gemaakt, veel locaties kiezen ervoor om daarom een letter in de reeks op te nemen als er meerdere locaties zijn, zoals:

N-22.0001 (Locatie 1. Noordwijk)

L-22.0001 (Locatie 2. Leiden)


Factuurdatum:

Hier kun je aangeven op welke datum de facturen automatisch moeten worden aangemaakt als de geautomatiseerd worden. Op die dag in de maand worden alleen facturen onder het menu 'automatisch' verstuurd.


Combineer factuur

(Alleen van toepassing bij maandelijkse facturatie!)

Vanaf welke datum maandelijkse facturen gecombineerd worden, dit is handig om kleine facturen te voorkomen. Bijvoorbeeld als iemand vanaf de 27e huurt kan de software automatisch een combinatie factuur van 1 maand + 3/4 dagen aanmaken. Je kan zelf instellen vanaf welke dag in de maand dit moet gebeuren.


Diclaimer & Voetnoot:

Komen onderaan de factuur te staan voor bijzonderheden. Disclaimer staat onder het totaalbedrag, voetnoot is de afsluiting van de PDF.


Accentkleur:

Een hex-kleurcode om je factuur meer in de huisstijl te krijgen.


Betaalopties:

Hoe de klanten de factuur kunnen betalen. Dit geldt voor alle klanten.

Om o.a. iDEAL & SEPA-incasso's te activeren moet je eerst een betaalprovider, zoals Mollie, koppelen via 'Beheer -> Integraties;

Beantwoord dit je vraag? Bedankt voor de feedback Er was een probleem

Extra hulp nodig? Neem contact op Neem contact op