Hoe beheer ik m'n huurprijzen?

In 'Beheer -> Huurprijzen' beheer je de prijzen voor je verhuur. Deze prijzen worden optioneel ook weergegeven op je advertentiepagina en/of eigen website. Prijzen zijn toe te voegen in 2 stappen, namelijk het pakket + vervolgens de prijs.


Pakketten:

Wat kan de huurder verwachten? Bijvoorbeeld het aantal keer ophalen, de maximale afmetingen, de minimale contractduur. Pakketten kunnen gebruikt worden om meerdere doelgroepen aan te spreken. Een pakket kan je toevoegen via 'Pakket toevoegen'.


Bijvoorbeeld: degene die 1x per jaar zijn camper ophaalt en degene die bijna elk weekend zijn camper ophaalt of voor huren per maand en huren per jaar. Het is logisch dat je voor de verschillende situaties, verschillende prijzen vraagt. Biedt je maar een type aan? Noem je pakket dan 'basis'.


Prijzen: 

Onder de pakketen zitten de prijsbepalingen. Hoeveel moet de huurder betalen voor zijn voertuig, opslagbox of bedrijfsruimte? Bij het instellen van de prijzen kan je kiezen voor een variabele of vaste prijs. Verder kan je ook eenmalige kosten, borg, servicekosten, voorschoten of de minimale prijs toevoegen. Heb je deze kosten niet? Dan hoef je ze niet in te vullen.


Heb je andere prijzen per verdieping? Let dan goed op dat je zowel in de plek als in de prijs een etage invult. Dan koppelen wij deze voor je aan elkaar.


💡 TIP: Verhuur je 20x boxen van 3m3. Als je een prijs invult voor 3m3 zul je alle boxen voor deze prijs kunnen verhuren. Wil je een aanpassing doen per klant hoef je geen nieuwe prijs in te vullen, maar kan dit gemakkelijk via de factuurregel tijdens het toevoegen. Op dit moment is het wel altijd nodig om de berekende jaarprijs in te vullen.

❗️Belangrijk: Als je een nieuw pakket toevoegt is deze nog niet direct zichtbaar in de reserveringen. Deze moeten we eenmalig koppelen aan de groepen waarvoor een pakket gebruikt mag worden. Dit kan binnenkort zelf, maar stuur ons na het toevoegen van een pakket nu een berichtje via . 

Beantwoord dit je vraag? Bedankt voor de feedback Er was een probleem

Extra hulp nodig? Neem contact op Neem contact op