Hoe pas ik een contract of de algemene voorwaarden aan?

Ga naar het Beheer -> Contracten en klik de versie aan die je wilt aanpassen. Gebruik vervolgens het potloodje rechtsboven. Je komt dan op het volgende scherm.

Je kunt hier bij voorwaarden de algemene voorwaarden aanpassen. Afhankelijk van hoe je contract eruit ziet kun je hier ook nog andere informatie aanpassen. De volgende codes zijn te gebruiken in de algemene voorwaarden.

<span class="h3">HOOFDSTUK</span>

<b>DIKGEDRUKTE TEKST</b>