De afmetingen van een voertuig/vaartuig aanpassen

Het kan zijn dat een voertuig groter (of kleiner) wordt omdat de huurder er bijvoorbeeld een fietsdrager op heeft gezet. We vertellen je graag hoe je dit verwerkt in de software.


Het voertuig aanpassen


De factuurregel updaten

Als je het voertuig veranderd verander je niet automatisch de factuurregel (betalingen). Sluit de huidige factuurregel en geef aan wanneer de nieuwe factuurregel moet starten. Als je nog geen factuur gestuurd hebt kan je de factuurregel verwijderen en opnieuw toevoegen.

💡 TIP: In de meeste stallingen wordt er paar jaar betaald. Zet de factuurregel in dat geval extra op de volgende jaarbetaling. In dit voorbeeld is er betaald in januari 2023 en de volgende factuurregel (met de grotere lengte) start op januari 2024. Eventueel kun je nog een los factuur nasturen als je het wilt verrekenen. Dit wordt soms overgeslagen als het een klein verschil is.


Het contract aanpassen

Als het contract nog niet ondertekent is worden de afmetingen en prijs op het contract veranderd. Is het contract wel al ondertekend dan zal je deze moeten sluiten of verwijderen en een nieuwe aanmaken.

Beantwoord dit je vraag? Bedankt voor de feedback Er was een probleem

Extra hulp nodig? Neem contact op Neem contact op