Hoe werkt contracten?

'Contracten' is de plek waar je alle contracten van jouw huurders kunt aanmaken en terugvinden. Contracten bestaat uit een zoekfunctie, alle contracten en de mogelijkheid om een contract toe te voegen of aan te passen.


Hoe maak ik een contract aan?

Een contract aanmaken is op dit moment alleen mogelijk als de klant ook een reservering heeft. Je kunt via de reservering direct doorklikken of via het 'plusje' de reservering selecteren.

⚙️ TOEKOMSTIG: Het is nog niet mogelijk om één contract te maken voor meerdere reserveringen, dit komt later.


Welke informatie staat op het contract?

Het contract wordt automatisch gevuld met informatie vanuit het beheer, de klant en de gekozen uit de reservering. Aanvullende afspraken kan gebruikt worden om eventuele bijzonderheden vast te leggen en verschijnt op het contract als je deze definitief maakt via 'Versturen' of 'Direct ondertekenen'.


Kan ik werken met verschillende versies?

Het aanpassen of toevoegen van nieuwe versie kun je aanvragen via support@1stalling.nl of zelf regelen via Beheer -> Contracten. Klik een versie aan en gebruik het potloodje rechtsboven om aanpassingen door te voeren. Wil je een volledig nieuw contract aanmaken? Gebruik dan het 'plusje' rechtsboven het overzicht.

Beantwoord dit je vraag? Bedankt voor de feedback Er was een probleem

Extra hulp nodig? Neem contact op Neem contact op