Hoe maak ik een koppeling met mijn boekhoudprogramma?

Wij hebben koppelingen met Exact Online, KING Software, Snelstart en Twinfield. Verder zijn er opties om facturen te exporten of alle facturen als BBC in een mailbox te laten afleveren.

Real-time (API-)koppeling

Dit kun je instellen via Beheer -> Integraties voor de hierboven genoemde boekhoudpakketten. Klik op de knop 'Connect' en log in met de bij jou bekende inloggegevens. Belangrijk hierbij is dat je wel alle nodige rechten hebt in het boekhoudprogramma om klanten aan te kunnen maken en boekingen te doen. Krijg je een error met de code '403'. Dan heb je niet (meer) de juiste rechten.

Twijfel je wat je moet invullen bij de verschillende velden? Bij alle koppelingen staat er een icoontje bovenaan om te bekijken wat je kan invullen. Het kan zijn dat je dit past ziet nadat je de gegevens voor het eerst hebt opgeslagen.

Voor het gemak hebben we eventuele bijzonderheden samengevat in de volgende artikelen:

Exact Online | toekomstig

Alle facturen als 'BCC' naar een mailbox sturen

Dit kun je instellen via Beheer -> Integraties -> BCC e-mail. Vul hier vervolgens het gewenste e-mailadres in en geef bij 'Automatisch toevoegen' aan vanaf welke factuur dit moet gebeuren. Vul hier het F-nummer in, dit kan je vinden op de volgende plek bij elk factuur.

Waar vind ik de F-code?

Handmatig exporteren

De laatste optie is het handmatig exporten van de facturen als .csv en deze vervolgens in te lezen in een boekhoudprogramma. Deze optie vind je in Beheer -> Export.