Hoe zet ik mijn export om in Excel?

Wanneer je een export maakt via onze software ontvang je een csv-bestand. Deze bestandsvorm kan worden ingelezen via de meeste programma's zoals boekhoudpakketten, maar kan lastig zijn om te lezen. Via dit artikel laten we zien hoe je dit kan omzetten in een 'normale' Excel.

Stappen voor het omzetten

1. Open het bestand in Excel
  2. Selecteer Kolom A door bovenin de kolom te klikken
  3. Ga naar gegevens -> tekst naar kolommen
  4. Kies 'gescheiden' en klik op volgende
  5. Kies de optie 'komma' of 'puntkomma' (afhankelijk van de Excel-versie) en klik op voltooien