Hoe doe ik een terugbetaling?

Hieronder de stappen en afbeelding om een terugbetaling aan te maken. Wil je de borg terugbetalen? Lees dan dit artikel: Borg terugbetalen.

Stap 1 Maak een creditfactuur aan.

We vertellen je daarover meer in dit artikel: Hoe maak ik een creditfactuur aan?

Stap 2: Klik op Mollie Refund.

Vervolgens gebruik je de knop 'Doe Refund' om de klant terug te betalen.

⚠️ GOED OM TE WETEN: Een online terugbetaling kan alleen gestart worden als het factuur ook online betaald is. Verder kan het zijn dat de terugbetaling iets langer duurt als je geen saldo hebt in je Mollie-account.