Hoe verwijder ik een klant?

Open de klant en gebruik de 'archiefdoos' rechtsboven om een klant te archiveren. Een klant kan alleen gearchiveerd worden als deze geen actieve reservering of openstaande facturen meer heeft. Als je de klant niet kan archiveren wordt er een melding getoond wat je aan moet passen.


Defintief verwijderen

Vanuit het archief kan je een klant ook definitief verwijderen (alleen als hij/zij geen reservering heeft).

šŸ’”TIP: Verwijderen is vaak niet nodig. De klant kan niet zien dat hij/zij in een archief zit? Voor je eigen boekhouding kan je wel alles nog terugvinden.

Beantwoord dit je vraag? Bedankt voor de feedback Er was een probleem

Extra hulp nodig? Neem contact op Neem contact op